We zijn verheugd om ons nieuw gepubliceerde artikel aan te kondigen: Characteristics of Long-Stay Patients in a PICU and Healthcare Resource Utilization After Discharge.

Het onderzoek laat zien dat een klein percentage van kinderen op de kinder IC in het Erasmus MC, de lange liggers (>28 dagen) (LSPs), een aanzienlijk deel van de middelen ...

Juni stond in het teken van o.a. congressen. Zo kreeg Heleen Haspels bij het Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde (NVK) Congres de gelegenheid om een pitch te houden over de recent gepubliceerde Core Outcome Set (COS).

Daarnaast is er ook naar Athene afgereisd, voor het European Society of Paediatric and Neonatal Intensive Care (ESPNIC) ...

How to support parents with digital tools to have more control over the complex care process for their child so that they can filter and manage everything that is happening around their child in the transition from Hospital to Home?

Op de website van de Digital Society School vind je hierover een tweetal artikelen. Klik op de links om de ...

Goed nieuws! Onlangs zijn er twee nieuwe artikelen gepubliceerd. Samen met ouders en zorgverleners is er een kernuitkomstenset (COS) ontwikkeld om de overgang van ziekenhuis naar huis voor kinderen met medische complexiteit te evalueren en te verbeteren.

📚 Deel 1: Een systematische review van gerapporteerde uitkomsten https://lnkd.in/e6upAYDz

🔍 ...

Op 24 april was de eerste face to face consortium meeting in het Amsterdam UMC. Alle partners gaven een korte update en er was een update over de landelijke evaluatiestudie en het AFAS project.

Ook was er een inhoudelijke discussie over de bestendige vergoeding van het Jeroen Pit Huis en toekomstige Transition Care Units in NL en een eerste ...

Prof Hal Siden, kinderarts en directeur Canuck Place in Vancouver Canada - waar het idee ontstond voor een transitie care unit - bezocht het Jeroen Pit Huis op 16 en 17 mei voor een kennisuitwisseling rondom transitiezorg en onderzoek. 2 inspirerende en leerzame dagen, de basis voor een duurzame samenwerking.

Op de groepsfoto van links naar ...

Image

Een bestendige transitie van ziekenhuis naar huis mogelijk maken voor kinderen met medische complexiteiten.

Dit onderzoek wordt financieel ondersteund door Zon-MW, Stichting Steun Emma en Stichting van Karnebeek4Kids.

Stacks Image 598_83
Contact

© 2023 H2M Contact